TOOLZ partner van Strijkkwartet Biënnale!

Header

Van 27 januari t/m 3 februari staat het Muziekgebouw aan ‘t IJ helemaal in het teken van de allereerste editie van de Strijkkwartet Biënnale Amsterdam. Wereldwijd het eerste festival dat zo diepgaand en grootschalig een van de meest bijzondere genres in de klassieke muziek viert: het strijkkwartet – de poëzie onder de kamermuziek.

Strijkkwartet Biennale

Een week lang is Amsterdam wereldwijd the place to be voor meer dan 25 strijkkwartetten en componisten – van de wereldtop tot jong talent – liefhebbers en nieuwsgierige luisteraars.

Meubels

TOOLZ for interior steunt dit fenomenale initiatief van harte en in samenwerking met o.a. Vitra verzorgen wij het meubilair voor de dagelijkse “Coffee Talks” alwaar onder het genot van een kop koffie geluisterd kan worden naar de gesprekken met de musici.

Loungechair

Daarnaast verzorgen we in het foyerdeck 2 een “kwartet” Eames Lounge Chairs waar geluisterd kan worden naar LP’s van LINN Audio, ondertussen comfortabel genietend van het prachtige uitzicht!