“FEELING GOOD, WORKS GREAT”

Missie

De missie van Toolz for interior is het voor iedereen toegankelijk maken van duurzame, kwalitatief hoogwaardige inrichtingen waarbij de eindgebruiker volledig wordt ontzorgt.

Wie zijn wij?

Toolz for interior, voorheen Vitrapoint, bestaat inmiddels 15 jaar, waarin er een interessante klantenkring is opgebouwd. Gedurende deze periode zijn er bijzondere projecten gerealiseerd, waarbij de klant altijd centraal heeft gestaan. Na 25 jaar ervaring weten we als geen ander hoe de doelstellingen en hedendaagse eisen van de klant te vertalen in een passend inrichtingsconcept. Uitgangspunt was en blijft dat het inrichtingsconcept bijdraagt aan een prettige en toch professionele werksfeer, waarin de gebruiker optimaal kan functioneren en zich als een vis in het water voelt.

Wat doen wij?

  • We maken hedendaagse interieurs.
  • Ons kenmerk is de sobere elegante belijning.
  • Gebruik van natuurlijke kleuren en materialen.
  • Inrichting met moderne collecties en meubelklassiekers.
  • Interieuradvies en ontwerp afgestemd op uw persoonlijke wensen voor de zakelijke en particulieren markt/
  • Projectondersteuning voor interieurarchitecten, ontwerpers en creatieven.
  • Onze winkel, tevens ontwerpstudio, stellen wij hiervoor beschikbaar als centrale ontmoetingsplek.

Duurzaamheid

CIRCULAIRE ECONOMIE

TOOLZ biedt de mogelijkheid om bij aankoop van meubilair en zelfs complete inrichtingen uw bestaande meubels in te ruilen tegen een aantrekkelijke prijs. Wij knappen het meubilair vervolgens op en zetten het opnieuw in de markt tegen aantrekkelijke condities. Uw “afgeschreven” meubilair krijgt hierdoor een tweede of zelfs derde leven en verdwijnt niet op de afvalberg.

Financiering

TOOLZ realiseert zich als geen ander dat een duurzame inrichting van hoge kwaliteit vaak onbereikbaar lijkt vanwege de vaak hogere aanschafprijs. Om iedereen de gelegenheid te bieden om toch voor kwaliteit en duurzaamheid te kiezen bemiddelen wij bij de financiering van uw nieuwe inrichting. U kunt daardoor tegen gunstige voorwaarden kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling en exclusiviteit zonder dat dit te veel inbreuk doet aan uw liquiditeitspositie.

SELECTIE TOELEVERANCIERS

TOOLZ werkt al 15 jaar met fabrikanten en partners waarbij de hoogste kwaliteit altijd al kenmerkend was. Duurzaamheid was hierdoor altijd al evident. Daar aan toegevoegd zijn de hedendaagse milieu eisen waaraan onze leveranciers dienen te voldoen, zoals milieuvriendelijke productie, vervangbare onderdelen, milieucertificaten etc.

KOM BIJ ONS LANGS ZODAT WE U KUNNEN INFORMEREN EN LATEN ZIEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Meer weten over ons?